ARNT Interim Management - Coaching - Young Professionals - Coaching on the Job

 WIE BEN IK?

 

Geboren in Gouda in 1977 en daar mijn jeugd en tienerjaren doorgebracht. Vervolgens gestudeerd en gewoond in Utrecht, daarna in IJmuiden om uiteindelijk in 2007 in Tilburg neer te strijken. Daar woon ik met veel plezier, samen met mijn vrouw en twee kinderen.

 

In mijn vrije tijd loop ik graag hard of geniet ik van een goed gesprek met vrienden. Ook het kijken van een goede film of serie vind ik leuk om te doen.

 

 

 

 

 

Anderen waarderen onder andere het volgende in mij:

- Oprechte interesse in de persoon;

- Coachend leiderschap;

- Goed luisteren;

- Eigenzinnigheid;

- Directheid;

- Inspirerend;

- Betrouwbaar;

- Authentiek;

- Humoristisch;

- No-nonsens.

 

Mijn passie is het maken van (berg)wandeltochten, het liefst met de tent en in goed gezelschap.

ARNT Zelfbewustzijn - Invloed Vergroten

ACHTERGROND

 

Na mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht en een jaar Filosofie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam ben ik gestart als juridisch kwaliteitsmedewerker bij de afdeling Sociale Zaken van de gemeente Velsen (IJmuiden). Na een half jaar zette ik daar mijn eerste stappen als leidinggevende.

 

 Vervolgens in 2007 overgestapt naar de gemeente Oosterhout waar ik eveneens als leidinggevende binnen de afdeling Sociale Zaken aan de slag ging. In 2010 heb ik de kans gepakt om mijn leiderschap te ontwikkelen binnen de afdeling Vergunningen en Handhaving.

 

In 2017 ben ik gaan werken bij de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid te Dordrecht. Werkzaam binnen het managementteam om zelfsturende en zelf organiserende teams vorm te geven. 

 

In al die functies loopt het vergroten van invloed van het individu en het team als rode draad door mijn aanpak: focus je op zelfbewuster handelen. Grotere positieve invloed volgt dan vanzelf.

 

Vanuit die overtuiging heb ik in 2018 besloten mij volledig te richten op het helpen van mensen bij het vergroten van hun positieve invloed op het werk.

 

Mijn missie is simpel: ik wil professionals binnen de (semi) overheid in staat stellen blijvend meer positieve invloed te hebben op hun werk; voor henzelf, voor de mensen om hen heen en voor de organisaties waar zij werken.

Ik wil jou helpen jouw werkleven nog beter te maken.

 

Dit doe ik op de twee volgende terreinen:

Interim Management

Coaching