REFERENTIES

"De samenwerking met Arnt heb ik als zeer prettig ervaren. Hij biedt een actief luisterend oor. Iemand die je aan de hand van tips en trics laat nadenken over hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Hij gooit je niet zomaar in het diepe, maar zal ook niet altijd je hand blijven vasthouden. Zelfsturing is daarbij voor hem, mijns inziens, een belangrijk begrip. Ik ben van mening dat Arnt het beste op zijn plek is in een rol waar hij voor anderen wat kan betekenen. Waar hij mensen kan coachen het werk te doen waar zij energie van krijgen, waar zij hun kwaliteiten ontdekken en benoemen en daarmee het beste in hen naar boven halen."

Kim

Trainee

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

 

"Arnt, door jouw benadering voelde ik mij vanaf het begin op m'n gemak. Het eerste wat jij deed, was scherp krijgen waar ik tegenaan liep. Het mooie was, ik kon dat niet verwoorden; jij hebt mij handvatten gegeven om dat te achterhalen bij mijzelf. En zo is eigenlijk heel het traject gegaan. Nooit heb jij gezegd dat ik 'iets' - of dat ik het 'zo' moest doen.

Jij wist onze gesprekken zodanig vorm te geven dat ik zelf met oplossingen kwam waar ik in geloofde en waar ik uitvoering aan kon geven.

Mijn mailverkeer is nu scherper verwoord, ik zet daar duidelijk mijn standpunten in, ik durf de discussie aan te gaan en woooow Arnt: een presentatie geven voor zo'n 80 man! Tuurlijk was ik zenuwachtig, maar het is me gelukt Arnt!

Af en toe zie ik zelf mijn valkuil weer in mijn werk naar boven komen, daar hebben we het ook over gehad, de herkenning daarin is ook voor mij al zoveel winst, omdat ik dat om weet te draaien."

Lynda

Senior Professional 

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

 

"Ik vond de bijdrage van de trainer erg belangrijk. Alles werd goed en helder uitgelegd met prima voorbeelden. Ook fijn dat regelmatig de ‘young professionals’ werden betrokken in het gesprek en bij voorbeelden. Dat hield de aandacht er goed bij. 

Het is een training waarbij je meerdere inzichten en tips meekrijgt. Denk zeker dat het voor werknemers die in het begin van hun carrière zitten waardevol is. Ben zelf dan ook weer benieuwd of dit ook werkt bij wat meer ervaren mensen in het werkveld. Veel tips en inzichten kunnen ook zeker waardevol en relevant zijn voor de wat meer ervaren werknemers lijkt mij."

Rinaldo

Young Professional bij Ordito