REFERENTIES

"De samenwerking met Arnt heb ik als zeer prettig ervaren. Hij biedt een actief luisterend oor. Iemand die je aan de hand van tips en trics laat nadenken over hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Hij gooit je niet zomaar in het diepe, maar zal ook niet altijd je hand blijven vasthouden. Zelfsturing is daarbij voor hem, mijns inziens, een belangrijk begrip. Ik ben van mening dat Arnt het beste op zijn plek is in een rol waar hij voor anderen wat kan betekenen. Waar hij mensen kan coachen het werk te doen waar zij energie van krijgen, waar zij hun kwaliteiten ontdekken en benoemen en daarmee het beste in hen naar boven halen."

Kim

Trainee

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

 

"Arnt, door jouw benadering voelde ik mij vanaf het begin op m'n gemak. Het eerste wat jij deed, was scherp krijgen waar ik tegenaan liep. Het mooie was, ik kon dat niet verwoorden; jij hebt mij handvatten gegeven om dat te achterhalen bij mijzelf. En zo is eigenlijk heel het traject gegaan. Nooit heb jij gezegd dat ik 'iets' - of dat ik het 'zo' moest doen.

Jij wist onze gesprekken zodanig vorm te geven dat ik zelf met oplossingen kwam waar ik in geloofde en waar ik uitvoering aan kon geven.

Mijn mailverkeer is nu scherper verwoord, ik zet daar duidelijk mijn standpunten in, ik durf de discussie aan te gaan en woooow Arnt: een presentatie geven voor zo'n 80 man! Tuurlijk was ik zenuwachtig, maar het is me gelukt Arnt!

Af en toe zie ik zelf mijn valkuil weer in mijn werk naar boven komen, daar hebben we het ook over gehad, de herkenning daarin is ook voor mij al zoveel winst, omdat ik dat om weet te draaien."

Lynda

Senior Professional 

Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

 

"Ik vond de bijdrage van de trainer erg belangrijk. Alles werd goed en helder uitgelegd met prima voorbeelden. Ook fijn dat regelmatig de ‘young professionals’ werden betrokken in het gesprek en bij voorbeelden. Dat hield de aandacht er goed bij. 

Het is een training waarbij je meerdere inzichten en tips meekrijgt. Denk zeker dat het voor werknemers die in het begin van hun carrière zitten waardevol is. Ben zelf dan ook weer benieuwd of dit ook werkt bij wat meer ervaren mensen in het werkveld. Veel tips en inzichten kunnen ook zeker waardevol en relevant zijn voor de wat meer ervaren werknemers lijkt mij."

Rinaldo

Young Professional bij Ordito

 


"Arnt weet zijn kennis en inzicht op een soepele natuurlijke manier over te brengen. Dit creëert een veilige setting, waarbij mensen geneigd zijn zich kwetsbaar op te stellen."

Samuel

Senior Professional

Sociale Dienst Drechtsteden

"Ik vind de opbrengst in korte tijd heel positief. Naast impact op eigen handelen draagt het ook bij aan teamgevoel."

Ronald

Afdelingshoofd

Sociale Dienst Drechtsteden

"Binnen de 2 uren die we met elkaar hadden heb je er als trainer alles uit gehaald! Hierbij mijn welgemeende compliment! Ik gun het iedereen om de samenwerking met anderen te verbeteren!"

Gertjan

Senior Professional

Sociale Dienst Drechtsteden


"Arnt is een fijne coach, die op een beeldende manier reflecteert op je gedrag. Met een natuurlijke en nuchtere stijl van coachen. Daarnaast was er een goede balans tussen mij vrijlaten in mijn ontwikkeling, en me prikkelen om de uitdaging op te zoeken."

Carlijn

Young Professional

Gemeente Rotterdam

"Arnt is een fijn en kundig persoon. Hij zegt waar 't op staat. Zijn communicatie is helder en hij heeft me weer een stap verder gebracht. Hij heeft goed beeld hoe het werkt binnen gemeentes, ook omdat hij er zelf als interim manager werkt."

Annelies

Senior Professional

Overheid

"Arnt is een fijne gesprekspartner, die je vanaf het eerste moment meeneemt is zijn positieve en nuchtere vibe. Arnt weet waar hij het over heeft en heeft een mooie visie over leiderschap. Daarnaast heeft hij een uitstekend inlevingsvermogen, dat leidt tot persoonlijke adviezen die jou echt verder helpen."

Bart

Young Professional

Sement Overheid