ONDERHOUD

 

Vuurtje stoken. Al sinds ik mij kan herinneren het leukste wat er is. Gedachteloos in de weer zijn met takken, twijgjes en tondel. En vol verwondering kijken naar de vonken die als sterren de donkerte inschieten.

Wat ik echter al snel leerde, is dat het vuurtje onderhoud behoeft. Alleen maar genieten van het licht, de warmte en de vonkenregen is er niet bij; tijdig het vuur voeden met nieuwe brandstof en af en toe wat extra zuurstof toevoegen is essentieel.

Zo is het mijns inziens ook met het vuur dat in ons zelf brandt. Geniet van & verwonder je over de warmte, de energie en het licht, maar tijdig en terugkerend onderhoud is nodig om dat vuurtje ook brandend te houden.

Dat kan door het volgen van een opleiding of training, het deelnemen aan een coachtraject, het veranderen van baan of het afschakelen tijdens een vakantie. Maakt niet uit hoe - als het voor jou werkt, is het ok. Belangrijk(er) is dát je jouw vuurtje onderhoudt.

Hoe houd jíj jouw vuurtje brandend?

#vuur #vergrootjouwpositieveinvloed #ARNT #aandacht #resultaat #nuchter #toewijding #coaching #persoonlijkleiderschap

Reactie schrijven

Commentaren: 0