Vergroot jouw positieve invloed

Vergroot jouw positieve invloed 🤩

 

In mijn werk als coach & interim manager staat het vergroten van positieve invloed centraal. Gelukkig zijn er veel meer mensen die daar aan hun bijdrage leveren. Neem bijvoorbeeld Matthijs Jaspers, drijvende kracht achter The Happy Activist. 

 

Geheel belangeloos en kosteloos zet The Happy Activist zich in om mensen die duurzame initiatieven ontplooien meer in de spotlight te zetten en daarmee jou en mij kennis te laten maken met heel veel positieve ontwikkelingen op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid. Dit doet hij door positieve, vrolijke filmpjes te maken. Check https://lnkd.in/dyF3RXy Ik ben fan!

 

Dankzij mijn fijne opdrachtgevers Sement BV, Gemeente Wijdemeren, Gemeente Amsterdam, Gemeente De Bilt en de professionele bemiddeling door Ellen de Milliano van bureau SEQU: thuis in het Veiligheidsdomein kan ik dit jaar met een percentage van mijn jaaromzet The Happy Activist financieel ondersteunen 💸.

 

Hoe vergroot jij jouw positieve invloed?

 

#dankbaar #vergrootjouwpositieveinvloed #coaching #interimmanagement #happyactivist

Reactie schrijven

Commentaren: 0