Stap voor stap

Stap voor stap πŸƒπŸ»β€β™‚οΈ

Β 

Tijdens het doorlopen van een coachingstraject zie ik veel klanten na het eerste gesprek met de spreekwoordelijke handen in het haar zitten: "wat ben ik nog ver van mijn doel verwijderd" of "dus ik 'moet' dat allemaal nog doen om..." Wanneer de klant en ik samen daar niet alert op zijn, levert dat energieverlies op en ligt moedeloosheid op de loer.Β 

Β 

Hetzelfde geldt voor de soms pittige bergtochten die ik maak: als ik slechts oog heb voor het aantal kilometers of hoogtemeters dat ik nog 'moet', gooi ik liever meteen de handdoek in de ring.

Β 

De 'berg' opknippen in heuveltjes die je met niet al te veel inspanning kunt slechten, is een succesvolle methode gebleken: het levert de klant en mij juist energie & vertrouwen op voor het volgende deel van het traject. Stap voor stap richting het einddoel.

Β 

Hoe houd jij jouw reis behapbaar?

Β 

𝘊𝘳𝘦π˜₯π˜ͺ𝘡𝘴: π˜”π˜’π˜³π˜¨π˜³π˜ͺ𝘦𝘡 - π˜‹π˜°π˜΄π˜΄π˜ͺ𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘦𝘭 π˜•π˜¦π˜₯𝘦𝘳𝘭𝘒𝘯π˜₯ 𝘒𝘒𝘯 π˜₯𝘦 𝘀𝘰𝘒𝘀𝘩

Β 

#coach #interimmanager #coaching

Β 

Β 

Reactie schrijven

Commentaren: 0