Blunder

Blunder 🤦🏻‍♀️

 

Wie mij volgt of mijn berichten met enige regelmaat leest, zou kunnen denken dat mij alles voor de wind gaat. En ja, ik zit momenteel in de goede hoek, heb fijne opdrachtgevers en voldoende energie om mooie dingen te doen.

 

Maar toch, ook bij mij gaat niet altijd alles goed.

 

Neem bijvoorbeeld de training over #invloedvergroten die ik enkele maanden geleden georganiseerd heb: een hoop PR aan besteed, locatie gehuurd, netwerk bevraagd & ingezet, foldermateriaal laten maken etc.

 

Resultaat?

 

1 deelnemer....

 

Hoewel de waarde van de dag voor mij en de deelnemer er niet minder om was, is iets dergelijks zakelijk gezien natuurlijk een blunder van jewelste!

 

Het ongemak & de 'pijn' - want ja, natuurlijk was ik zelf overtuigd van de meerwaarde van de training - hebben even aangehouden. Totdat ik ook hier weer relativerend naar kon kijken en met goede moed aan de slag gegaan ben met nieuwe - en fine tuning van bestaande diensten.

 

Wat is jouw grootste (zakelijke) blunder van de afgelopen tijd?

 

#backtothedrawingboard #blunder #pijnlijk

Reactie schrijven

Commentaren: 0