De wereld op je schouders

Over smaak valt zeker te twisten. In ieder geval voor zo ver het dit nummer betreft: 

 

Fratsen - Jas

 

Het gaat mij dan ook vooral om de tekst. Het nummer 'Jas' van de band 'Fratsen' gaat voor mij over de hoeveelheid vragen en onzekerheid die we als individu kunnen (ver)dragen. En de neiging daarbij om weg te stoppen of het zelf te willen oplossen. Iets wat ik veelvuldig tegen kom in mijn werk als coach en interim manager.

 

Vanuit mijn overtuiging dat in verbinding met anderen de magie ontstaat, is dit nummer een mooie reminder om zelf tijdig aan de bel te trekken, maar ook om alert te zijn op de struggles van de mensen om je heen; oprechte aandacht helpt een hoop & kost niets.

 

Wat draag jij allemaal mee op jouw schouders?

Reactie schrijven

Commentaren: 0