Einde van een hoofdstuk

Ik leerde haar kennen toen ze via SEMENT middels een 'deta-vast' constructie al enige tijd aan de slag was als Projectsecretaris bij een grote gemeente in het westen van het land.

Ze maakte een uiterst professionele, maar enigszins zoekende indruk. Zoekend in de zin vanย 'ik loop & werk hard, ik word gewaardeerd om wat ik doe, maar hoe past dat nu bij wie ik ben? En welke impact kan en wil ik nu eigenlijk hebben?'

In een zestal gesprekken hebben we de verdieping met elkaar opgezocht met als doel haar zelfbewustzijn te versterken. Een avontuur vol bewustwording, herkenning, teleurstelling ('nou doe ik het weer') & herontdekken. Of zoals ze het na afloop van het traject zelf omschreef: "ik heb mijn ankers RUST en RUIMTE weer gevonden".

Wat ontzettend gaaf om dan te vernemen dat ze na afloop van de detacheringsperiode door die gemeente met open armen verwelkomd wordt als vaste collega!

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Het hoofdstuk is uit. Een hoofdstuk van haar boek waarin ik een rol heb mogen spelen. Met daarbij het volle vertrouwen dat zij als professional het volgende hoofdstuk volledig naar eigen inzicht - met rust en ruimte - zal gaan vormgeven.

Ik voel me dan vereerd en trots om de volgende review van haar te mogen ontvangen:

ย 

"๐˜ˆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ง๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ, ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ข๐˜จ. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ซ๐˜ญ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ด๐˜ต ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ด ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ธ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ."

Heb jij ook behoefte aan begeleiding bij het invullen van jouw hoofdstuk? Check dan www.arntvermeer.nl voor meer info.

Reactie schrijven

Commentaren: 0