Confronterend September

De maand september is doorgaans een confronterende maand. De maand waar 'reality kicks in': de onbevangenheid van de zomervakantie is plotseling vervlogen, de logistieke uitdagingen van werk, school en sportactiviteiten een feit. Het vooruitzicht van nog langer vanuit huis werken, helpt daar niet bij. En hoe zat het ook al weer met die plannen die je met je blote voeten in het gras gemaakt had?

Met andere woorden, motivatie kan een lastig begrip zijn in deze maand.

Zelf ervaar ik houvast aan het volgende uitgangspunt:
In de verbinding met anderen ontstaat de magie.

Een waardevol telefoongesprek met een collega over talenten of ontwikkeling, een goede vriend bijstaan bij slecht nieuws of echt tijd nemen voor een mooi gesprek met m'n 10-jarige zoon voor het slapen gaan. Het helpt mij om alert te blijven op wat echt belangrijk is & motiveert enorm om blijvend mijn aandeel daarin te leveren. Ongeacht de kalender.

Hoe houd jij jouw motivatie vast?

Reactie schrijven

Commentaren: 0