YOUNG PROFESSIONALS

"Ik geloof in de noodzaak van het binden, boeien en begeleiden van young professionals in de (semi) overheid. Zij zijn immers het nieuwe kapitaal binnen een sterk in ontwikkeling zijnde (werk)omgeving. Door de waan van de dag ontbreekt het vaak aan tijd en aandacht voor de nodige begeleiding anders dan op inhoud. Die noodzakelijke begeleiding bied ik: young professionals & hun werkgevers verdienen het!"

ARNT


Jij bent dus net afgestudeerd en er helemaal klaar voor om binnenkort te beginnen bij de (semi) overheid? Of jij bent korter dan 2 jaar geleden al begonnen met jouw eerste, échte baan? Gefeliciteerd! Misschien heb je nog niet helemaal helder wat je nou precies moet doen of van je verwacht wordt, maar één ding is zeker: je wilt het graag goed doen en bent bereid daarvoor hard te werken.

 

EEN VLIEGENDE START

Wil jij ook een vliegende start maken bij jouw (nieuwe) werkgever? Doe dan mee aan mijn programma ‘Een vliegende start in 1 dag’. Hier lees je er meer over.

 

RESULTAAT

Je hebt inzicht in jouw eigen invloed op:

• rust en overzicht bewaren;

• jouw eigen & andermans gedrag;

• jouw hulplijnen;

• bestaande communicatiepatronen;

• inspireren & geïnspireerd raken.

 

Daarnaast heb je na afloop een beter beeld van ‘hoe & waarom het werkt’ bij de (semi) overheid EN krijg je praktische tips en adviezen die je meteen kunt toepassen!

 

VOOR WIE

Net afgestudeerden die met hun eerste baan binnen de (semi) overheid gaan starten of 

onlangs - < 2 jaar geleden - gestart zijn. 

STUDIEDUUR

 

Max. 1 dag. 

 

Maatwerk is eerder regel dan uitzondering; vraag naar de mogelijkheden.

GROEPSGROOTTE

 

1 - 10 personen

DATA & PLAATS

 

In overleg & afhankelijk van groepsgrootte.