EEN VLIEGENDE START

De meeste starters beginnen vol enthousiasme, hooggespannen verwachtingen en energie aan hun eerste echte baan. De wens het goed te willen doen en de bereidheid daarvoor hard te werken zijn kenmerkend daarbij. Maar vergroot je daarmee ook jouw positieve invloed?

 

In het begin zal ondanks jouw harde werken namelijk niet alles vanzelf gaan. Er komt ontzettend veel op je af en misschien slaat op een gegeven moment zelfs de twijfel toe of je voor die baan wel in de wieg gelegd bent:

 

‘Kan ik dit wel?’

‘Doe ik het wel goed?’

‘Hoe vind ik hier mijn eigen weg?’

‘Hoe combineer ik werk met mijn sociale leven? Ik kom nu al tijd tekort.’

‘Wat wordt er nu eigenlijk van mij verwacht?’

‘Hoe geef ik hier mijn grenzen aan?’

‘Past dit wel bij mij?’

 

Ook zal je, net als alle andere starters, ongetwijfeld fouten gaan maken en dat is maar goed ook: het is een cliché, maar van die fouten kun je leren. 

 

Is het dan alleen maar kommer en kwel?

Nee, gelukkig niet. Het is ook ontzettend leuk, uitdagend en inspirerend om jouw eerste stappen in jouw loopbaan te zetten. En het goede nieuws is: je hebt invloed op de mate waarin al die indrukken, de onzekerheden en twijfels impact op jou hebben.

 

Om je daarbij te helpen heb ik het programma ‘Een vliegende start in 1 dag’ ontwikkeld.

PROGRAMMA

Jijzelf als fundament

Hoe je jouw eigen rots in de branding wordt

 

En wie ben jij dan wel?!

Hoe legitimeer jij jouw gedrag

 

Druk, druk, druk…

Hoe manage jij jouw eigen tijd

 

Uit het raam staren, is een kunst

Hoe je vooruit gaat door te vertragen

 

Ik kan alles. Of toch niet…

Hoe je jouw eigen hulplijnen organiseert

 

Wat bedoelen ze nou écht?

Hoe je communicatiepatronen doorbreekt

 

Kan hier nou nooit ‘es iets snel?!

Hoe het werkt & hoe daarmee om te gaan

 

Inspirerend hoor…

Hoe word jij een inspiratiebron & hoe vind jij de jouwe

  

VERVOLG

“Arnt, wat heb jij mij te bieden als:

 

- ik al lang weet met welk onderwerp ik verder aan de slag wil;

- ik na deze dag verdieping wil aanbrengen op het onderwerp dat voor mij het zwaarste weegt?”

 

Voor young professionals zoals jij heb ik diverse begeleidingsabonnementen. Je hebt al een abonnement voor 29,95 per maand. Lees hier meer over de mogelijkheden.